LEF Dramatherapie

Praktijk voor Dramatherapie

Samenwerking

Indien nodig en gewenst, verwijs ik je naar een psychotherapiepraktijk voor verdere of aanvullende psychotherapie of coaching. Ik heb contacten met o.a.:

  • Psychotherapiepraktijk Mentalis te Montfoort of Oudewater (Bezoek website)

Op de locatie in Montfoort en Oudewater kan ik samenwerken met psychotherapeute  A. Regterschot. Zij werkt daar vanuit haar praktijk Mentalis. Mocht je graag psychotherapie en dramatherapie willen combineren, dan kunnen we kijken of dit mogelijk is. Dit hangt o.a. af van je hulpvraag & de vergoeding vanuit de zorgverzekering.

 

 

  • Dorcas de Koning, MSc. Zij is systeem therapeut, procesbegeleider en kunstenaar. Ze biedt interactieve, creatieve training en begeleiding aan ‘systemen’, dat wil zeggen een bepaald groepsverband. Dit kan een gezin of familie-systeem zijn of een groep vrienden en/of in teams. Mail haar op: info@dorchess.org

Sociale kaart:

Ik heb kennis van de sociale kaart van Utrecht, Amsterdam , Den Haag en Rotterdam. Mochten de dramatherapiesessies onvoldoende toereikend zijn voor jouw hulpvraag of wil je dramatherapie graag combineren met psychotherapie, dan kan ik je naar andere hulpverleners in een van deze regio’s verwijzen. Dit doe ik het liefst in overleg met je huisarts, als je daar toestemming voor geeft.

© 2019 LEF Dramatherapie

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑