Praktijk voor Dramatherapie

Samenwerking

Indien nodig en gewenst, verwijzen wij je naar een psychotherapiepraktijk voor verdere of aanvullende psychotherapie of coaching. Wij hebben contacten met o.a.:

  • Psychotherapiepraktijk Mentalis te Montfoort of Oudewater (Bezoek website)
  • Coaching en Training Hendriks (Bezoek website)
  • Dorcas de Koning, MSc. Zij is systeem therapeut, procesbegeleider en kunstenaar. Ze biedt interactieve, creatieve training en begeleiding aan ‘systemen’, dat wil zeggen een bepaald groepsverband. Dit kan een gezin of familie-systeem zijn of een groep vrienden en/of in teams. Mail haar op: info@dorchess.org

Op de locatie in Montfoort en Oudewater kunnen wij samenwerken met psychotherapeute  A. Regterschot. Zij werkt daar vanuit haar praktijk Mentalis. Mocht je graag psychotherapie en dramatherapie willen combineren, dan kunnen we kijken of dit mogelijk is. Dit hangt o.a. af van je hulpvraag & de vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Sociale kaart:

Wij hebben kennis van de sociale kaart van Utrecht, Amsterdam , Den Haag en Rotterdam. Mochten de dramatherapiesessies onvoldoende toereikend zijn voor jouw hulpvraag of wil je dramatherapie graag combineren met psychotherapie, dan kunnen wij je naar andere hulpverleners in een van deze regio’s verwijzen. Dit doen wij het liefst in overleg met je huisarts, als je daar toestemming voor geeft.

© 2024 LEF Dramatherapie

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑